André van den Boogaart bij Heyhoef Backstage

heyhoef backstage
Wanneer: 16 september van 20:00 tot 23:59 Waar: Heyhoef Entree: gratis

Op zaterdag 16 september start het vierde seizoen bij het muziekpodium Heyhoef Backstage in de Reeshof. De concertavond met André van den Boogaart en zijn nieuwe formatie De Tornado’s en voorprogramma Jan de Bruijn vormt een onderdeel van De Opening van het Tilburgse culturele seizoen. Ben jij erbij?

Een bezoekje aan Heyhoef Backstage is een mooie meevaller voor je portemonnee, want op 16 september is eenmalig de toegang gratis! Het enige wat je moet doen, is je aanmelden voor deze avond via hun website. Dit seizoen zendt Omroep Tilburg ook optredens uit. Iedere concertavond worden twee acts in een reportage uitgezonden, inclusief de interviews met de artiesten. Ook dit seizoen staat Heyhoef Backstage weer garant voor een verbazende programmering met opmerkelijke highlights. Het programma kun je ook bekijken op de website.

De Tornado’s

Tilburger André van den Boogaart maakt met zijn gloednieuwe begeleidingsband De Tornado’s een comeback als artiest. Samen met de fans en de media wil hij ten strijde trekken voor de Brabantse cultuur. Het nieuwe album, Terugweg van Nergens, moet mede tot stand komen door middel van een crowdfundingscampagne. Met avonden die variëren van uitzinnige dans en sterke verhalen tot aan een traan breekt Van den Boogaart menig muziekclub en -zaal af.

De Tornado’s is een viertal muzikanten van formaat met veel ervaring in de muziekscene:

  • Jan van Bijnen (o.a. Rob de Nijs, Freek de Jonge en Claudia de Breij): pedalsteel, trompet, toetsen, mandoline;
  • Joost Verbraak (o.a. Margriet Eshuis, Sesgado, Playground Millionaires): trompet, trombone, sousafoon, piano, accordeon;
  • Yori Olijslagers (o.a. Kyteman Orchestra, The Indien): drums;
  • Joris Verbogt (o.a. Bradley’s Circus en Rauwe Rand): contrabas.

Voorprogramma

Zanger en gitarist Jan de Bruijn (Rijsbergen, 1958) verzorgt het voorprogramma voor Heyhoef Backstage. Hij speelt al vijfendertig jaar uit het hoofd en uit het hart. Hij heeft zich ontwikkeld tot een podiumkunstenaar die als geen ander verschillende talenten en kwaliteiten herbergt: een goede gitarist, een uitstekende zanger en een onvermijdelijke persoonlijkheid op het toneel.

In het kort

  • Datum: zaterdag 16 september 2017
  • Aanvang: 20.00 uur
  • Locatie: Heyhoef Backstage (Kerkenbosplaats 1-2)
  • Entree: gratis! Aanmelden via de website.

heyhoef backstage

Locatie

Reageer op dit Agenda item