Heyhoef Backstage met REWIND en TRIBUTÖR

heyhoef backstage
Wanneer: 29 september van 20:30 tot 22:30 Waar: Heyhoef-Backstage Entree: €10,-

Een extra editie van Heyhoef-Backstage. Op speciaal verzoek van een grote groep hardrock liefhebbers in de Reeshof treden we buiten onze grenzen en komt er een ‘RockEVENT’ met de band TRIBUTOR en de Reeshof-band REWIND samen op een avond op het Backstage podium. Voor de echte liefhebbers;

TRIBUTÖR uit het zuiden van Nederland is eind 2007 ontstaan uit een gelegenheidsformatie en is inmiddels uitgegroeid tot een goedlopende, vaste band. De band bestaat uit 5 ervaren muzikanten die er simpelweg voor gekozen hebben hun favoriete 70’er & 80’er jaren heavy metal, classic rock & hard rock klassiekers te spelen.

In de afgelopen jaren heeft TRIBUTÖR ondertussen al heel wat podia en zalen veroverd. Door de ruime podiumervaring van deze mannen kan men een zeer energieke liveshow verwachten die muzikaal-technisch tot in de puntjes is verzorgd, dankzij een ruime muzikale ervaring die meerdere decennia overspant. Kortom: Voor een avondje gouwe ouwe heavy krakers, waar de nostalgie vanaf druipt alsof de klok ruim 30 jaar wordt teruggezet, moet je bij TRIBUTÖR wezen!

We pay Tribute to the Gods of Rock !

De REWIND Band is een vorig jaar opgerichte band ontstaan uit leden van Muziekvereniging Rewind die in de Reeshof hun thuisbasis hebben op het complex van FoxFarm aan de Zuilichemstraat waar oefenruimtes zijn ingericht er waar gestart is met muzieklessen, workshops, clubavonden. De REWIND band is een verzameling van Hardrock liefhebbers die vele bekende covers op hun repertoire lijst hebben staan. Zij vormen de ideale opwarmer voor TRIBUTOR later op de avond.

De band bestaat uit: Gitte Roovers (zang), Marc Stoop (gitaar), Maarten v.d. Brekel (zang), Harley van Kuijk (toetsen), Leon van Bree (bas), John Emmen (drums) en Marco Mols (gitaar). Een band om U tegen te zeggen want de muzikanten hebben allemaal een enorm trackrecord en jarenlange podiumervaring. Zij komen bijna allemaal uit onze wijk Reeshof en spelen wat dat betreft een thuiswedstrijd. Dus kom ze massaal aanmoedigen. Zij staan garant voor een feest met de beste, verrassende Top100 pop-/rockcovers.

Heyhoef-Backstage:

  • Zaterdag 29-09-2018
  • Aanvang: 20:30 uur
  • Zaal open 20.00 uur
  • Tickets: 10,00 EUR

Locatie

Reageer op dit Agenda item