Overhandiging Het Oergezellig bordspel bij Heyhoef

slagwerk festival reeshof
Wanneer: 23 april Waar: Winkeliersvereniging en winkelcentrum Heyhoef Entree: Gratis

Maandag 23 april 2018 overhandigt Bart Wisbrun, oprichter van de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld, om 19.00 uur het Oergezellig bordspel Tilburg aan burgmeester Theo Weterings. De Overhandiging gaat plaatsvinden bij het bedrijf Subway, Heyhoefpromenade 62 in Tilburg.

Het Oergezellig bordspel

Het Oergezellig bordspel Tilburg is een eenmalige uitgave en krijgt een gratis verspreiding in Tilburg onder de aanwezige basisscholen, oudereninstellingen, sportverenigingen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, buurthuizen, centrum voor jeugd en gezin, bibliotheken en het gemeentehuis.

Het Oergezellig bordspel is een leuk traditioneel bordspel, volop afbeeldingen van bedrijven en organisaties uit de stad Tilburg. De bijbehorende informatiebrochures, dit voorzien van een voorwoord van burgemeester Theo Weterings, geven o.a. informatie over de spelregels, de deelnemende bedrijven, tips voor meer veiligheid, vele kortingsvouchers van deelnemers om voordelig te winkelen en uiteenlopende tips om pesten en geweld te voorkomen. Aansluitend is Het Oergezellig bordspel Tilburg ook inzetbaar als promotie van de onderneming of te gebruiken als een uniek relatiegeschenk.

Het Oergezellig bordspel is een initiatief en uitgave van de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld [bekend van het lieveheersbeestje].  Deelnemers aan het bordspel ondersteunen de doelstellingen van de stichting. Dit o.a. om grotere bewustwording tot stand te brengen en doelgerichte voorlichting in Tilburg te geven om agressie, geweld te voorkomen en meer veiligheid tot stand te brengen.

het oergezellig bordspel

Locatie

Reageer op dit Agenda item