Heyhoef Coolvibes met Hendrikse & Payne

Laden Evenementen
Datum: 15 March, 2020
Tijd: 14:30 - 18:00
Entree: € 5

In 2020 voor het eerst een speciale concertenreeks ‘Coolvibes’. Noem het maar een beetje ‘Backstage-Light’. Geen podium, geen uitgebreide lichtshow, zitplaatsen voor maximaal 100 bezoekers, unplugged, kleinere knusse zaal, subtiel en toch spannend, geen bierpullen op tafel maar een of twee maal een pauzedrankje. Wil je optimaal betrokken zijn bij de voorstelling en genieten van een goede singer songwriter, indi-rock, fado, jazz ensemble of alt-country? Vrije Geluiden in de Reeshof! Probeer dan eens een bezoek aan een van deze ‘Coolvibes’ concerten, passend bij de relaxte zondagmiddag.

CD opnames bij ‘Hendrikse en Payne’ zondag 15 maart.

Rob Hendrikse is een eigenzinnige gitarist die in zijn eentje zowel eigen werk als herschreven werk brengt uit de bluesrock omgeving. Dat hij dit al jaren doet hoor je aan de uitgeleefde stem en het onderliggende rauwe gitaargeluid. Soms wat meezingers, dan weer gevoelig tot stevige bluesrock vanuit de basis.’ Rob heeft al twee maal een voorprogramma verzorgd bij Heyhoef-Backstage en is nu dus met zijn Ierse maatje Steve Payne hoofdgast bij huiskamerconcerten van Heyhoef-Coolvibes

Steve Payne wordt door velen omschreven als een van de meest unieke gitaristen, multi-instrumentalist en singer/songwriter/artiesten uit het hedendaagse blues/roots genre. Hij is toegetreden tot de categorie ‘Almost Legendary’ in de blues/roots community en heeft het podium gedeeld met veel grootheden uit de Blues en Folk scene, zoals B.B.King, Dr.John en ontelbaar veel anderen… Hij heeft getourd door Amerika, Canada en Europa en speelde onder andere op het legendarische Glastonbury Festival…

Door de jaren heen is hij altijd trouw gebleven aan zijn eigen frisse en unieke stijl als muzikant en componist. Tijdens deze tour treedt Steve op als duo met Rob Hendrikse, de Dordtse singer-songwriter, ook bekend onder de naam Fixxxman.

Samen brengen ze een mix van eigen liedjes en naar eigen hand gezette en bewerkte covers. Bij dit concert zullen er CD opnames gemaakt worden. Beide muzikanten zijn bekend met de geluidskwaliteit en akoestiek van Heyhoef en willen hier bij dit concert graag gebruik maken van de mogelijkheid om hun mooie nummers vast te leggen.

Kortom, een dikke 2 uur genieten….

  • Heyhoef Coolvibes
  • Kerkenbosplaats 1
  • 5043RX Tilburg/Reeshof
  • Zondagmiddag 15 maart
  • Aanvang 15.00 uur
  • Entree € 5,=