2 april – Taxatiemiddag Kunst of Kitsch

Taxatiemiddag Kunst of Kitsch op winkelcentrum Heyhoef!

Iedereen kent het TV programma Kunst of Kitsch. Het programma is gebaseerd op het laten taxeren van allerlei kunstobjecten door gecertificeerde taxateurs.

Op koopzondag 2 april wordt er naast een rommelmarkt een taxatiemiddag georganiseerd op Winkelcentrum Heyhoef!

Iedereen uit Tilburg en omstreken kan die middag één of meerdere kunstobjecten laten zien aan de twee taxateurs die van 12.00 tot 17.00 uur klaar zitten om iedereen van dienst te zijn. Dit is het moment om uw erfstuk, schilderij aan de wand of objecten die verstopt liggen op zolder voor te leggen aan onze taxateurs: Jan Willem Ruyten en Irene Rozendael.

Irene Rozendael
Als beëdigd register taxateur en makelaar – Internationaal gecertificeerd voor rechtsgeldige taxaties, schade-expertises, restauratie-adviezen schilderijen, beelden, meubelen, glas, goud- en zilverwerken, sieraden etc.
Tevens adviezen/bemiddeling bij aankoop en/of verkoop/inbreng bij goede veilinghuizen, ook Internationaal, Kunsthistorisch onderzoek, Beheer Kunstcollecties

Jan Willem Ruyten
Is register taxateur kunst, antiek en inboedelgoederen. Hij taxeert voor particulieren, bedrijven, gemeentes en andere overheden. Vanaf zijn jeugd heeft hij een grote passie voor geschiedenis, kunst, antieke meubelen van Hollandse en Aziatische bodem. Begonnen aan de hand van zijn vader die hem al op jeugdige leeftijd inspireerde en meenam naar kunstveilingen ontwikkelde hij zich mede door zijn studie kunstgeschiedenis aan de Rijksuniversiteit van Leiden tot een echte liefhebber met kennis van zaken.