Crowdfundingactie voor Sinterklaasintocht in de Reeshof

Zoals jullie wellicht weten heeft stadsdeel de Reeshof geen grote sinterklaasintocht meer. Daar moet verandering in komen als het aan Marijke Pijlman, Erik Timmermans en Anne Timmermans ligt. Zij zijn inmiddels een crowdfundingsactie begonnen. 

De crowdfundingsactie is een initiatief van evenementenorganisatie Marijke Regelt en Erik & Anne Entertainment en Theater. Samen hebben ze een begroting gemaakt en op basis daarvan is berekend dat ze €20.000,- nodig hebben om de sinterklaasintocht te realiseren.

Sinterklaasintocht Reeshof

De sinterklaasintocht in de Reeshof moet starten vanaf Winkelcentrum Heyhoef en eindigt ook weer op deze plek. De totale route gaat, wanneer het project gerealiseerd wordt, 5,6 kilometer lang zijn. Sinterklaas wordt op een platte kar door de Reeshof gereden. De intocht op zondag 26 november 2017 zal in totaal zo’n 3,5 uur gaan duren.

Bedrijven en particulieren zijn uiteraard van harte welkom om te doneren. Wanneer het beoogde bedrag niet bij elkaar wordt gesprokkeld, zal er helaas ook in 2017 geen sinterklaasintocht plaatsvinden in het grootste stadsdeel van de stad. Voor alle actuele informatie kun je een speciale Facebookpagina in de gaten houden.

Sinterklaas in de Reeshof bezoeken

Dit jaar is er dus geen sinterklaasintocht in de Reeshof. Toch kun je de sint en zijn gevolg bezoeken in de Reeshof. Een aantal mogelijkheden:

Voor alle sinterklaas activiteiten in de regio Tilburg hebben wij een handig artikel gemaakt met een fijn overzicht.