D-reizen nu terug op Heyhoef Tilburg

Prijsvrij Vakanties heeft in april D-reizen overgenomen en is sindsdien  gefaseerd reisbureaus aan het openen. “Het is fijn om weer leven in de winkels te zien, dat geeft echt veel energie” geeft Michelle de Wit, verantwoordelijk voor de retail binnen Prijsvrij, aan.

Vanaf 3 november heeft D-reizen Heyhoef  haar deuren geopend. Charlotte, Audrey, Lilian en Kelly hebben een positieve opstartfase achter de rug en kunnen niet wachten om verder invulling te mogen geven aan de vakantiewensen van de klanten.

“Nu reizen weer volop mogelijk is merken we bij D-reizen ook duidelijk dat de vakantiebehoefte onder de Nederlanders enorm groot is en dat wordt nog eens extra aangewakkerd door onze media campagne “A brand new D”. Er worden, zowel via de website, als in onze winkels, momenteel veel  boekingen gemaakt voor de herfstvakantie maar ook de meivakantie is nu al ontzettend populair! Daarom adviseer ik ook iedereen die volgend jaar graag op vakantie wil om vroeg te boeken.

We zien juist in deze tijd dat de klant nog meer behoefte heeft aan het persoonlijk advies van onze experts. De klant is op zoek naar zekerheid en wil goed worden geïnformeerd over de mogelijkheden en corona regels ter plaatse. Daarnaast is flexibiliteit bij het boeken van een vakantie belangrijker dan ooit, niet iedere organisatie kan dat bieden. Wij kunnen onze klanten daar inzicht in geven en perfect over informeren. “Aldus Michelle de Wit