Heyhoef organiseert wedstrijd voor levende standbeelden

Heb jij altijd al een levend standbeeld willen zijn? Of dacht jij bij het zien van een levend standbeeld, dat kan ik beter? Nou, dan is dit je kans!  Winkelcentrum Heyhoef organiseert namelijk een levend standbeeldenwedstrijd en je kunt je inschrijven!

Op zaterdag 29 juni wordt de wedstrijd gehouden tussen 12.00 en 16.00 uur.  Jong en oud kan zich opgeven voor deze standbeeldenwedstrijd. En wat helemaal leuk is: je mag gewoon geld ophalen. Dus maak jezelf zo mooi mogelijk, ga er als een standbeeld staan en voer als er mensen geld in je hoed of bakje gooien een act op.

Prijzen winnen

Er zijn prijzen voor de leukste, mooiste en de origineelste uitvoering voor jeugd t/m 12 jaar en voor volwassenen (13+). Lijkt dit je leuk en wil je het gewoon een keer proberen? Meld je dan snel aan via heyhoef@buroruud.nl. Je ontvangt dan nadere informatie over tijdstip, omkleedruimtes, locatie en nummer van optreden.

Heyhoef festival

De Levend Standbeelden-wedstrijd is een onderdeel van het Heyhoef festival dat op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni wordt georganiseerd. Zondag 30 juni staat in het teken van muziek (Jazzy Heyhoef) en op zaterdag is het thema ‘Sta even stil in winkelcentrum Heyhoef’. Naast de levende standbeelden wedstrijd voor amateurs zullen er op zaterdag 29 juni ook tien professionele standbeelden gepresenteerd worden aan het winkelend publiek. Onder andere De Chagrijnige Vent ( Nederlands Kampioen Living Statues 2018), Rembrandt, Willem1, Twee Emmertjes Water Halen en de Mosselman zullen aanwezig zijn. Vanuit België zal Patrick van Horne zijn I Wood Be a Statue presenteren.