Jumbo Heyhoef wordt totaal vernieuwd

De Jumbo winkel aan de Heyhoefpromenade 11-17 in Tilburg ondergaat een complete metamorfose. De winkel krijgt een uitgebreider assortiment met onder meer pizza’s en sushi, die vers worden bereid in de winkel. Daarnaast wordt de winkel uitgerust met een Pick Up Point waar klanten de online bestelde boodschappen kunnen afhalen. Bovendien biedt Jumbo Tilburg Heyhoef na de verbouwing ook de Bezorgservice aan.

De Jumbo winkel sluit op dinsdag 15 november tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 7 december zijn inwoners van Tilburg en omgeving weer welkom in de nieuwe Jumbo winkel. Jumbo laat de opening niet onopgemerkt voorbijgaan en verwelkomt haar klanten vanaf 9.00 uur tijdens een feestelijke opening.

Tijdens de opening worden de eerste 150 klanten ontvangen met een mooie bos bloemen. Bovendien krijgen alle klanten die tot en met zondag 11 december voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart mee naar huis. “We hebben lang op deze verbouwing moeten wachten, maar nu is het tijd voor een complete vernieuwing. Na deze verbouwing is de winkel met ruim 2500 vierkante meter vloeroppervlakte een stuk groter dan de oude winkel. Ook worden de gangpaden breder gemaakt om het winkelen prettiger te maken en wordt de bloemenafdeling aanzienlijk vergroot”, vertelt filiaalmanager Geert Jan Kuper.

Nieuw: verse sushi en pizza’s

Klanten kunnen straks in de nieuwe Jumbo winkel terecht voor een groot en gevarieerd assortiment tegen de laagste prijs. Voor liefhebbers is er verse sushi verkrijgbaar en Jumbo medewerkers bereiden verse pizza’s die klanten thuis kunnen afbakken. Bovendien wordt de winkel uitgebreid met een versplein met een grote variatie aan dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Ook kunnen klanten zelf verse sinaasappelsap tappen. Op de slagerij komt een grill-afdeling voor vers gegrild vlees. Op de visafdeling kunnen klanten zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. Daarnaast krijgt de nieuwe winkel een slijterij.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkels aan de Amer 13 en aan de Rosa Castellanosstraat 5 in Tilburg.

Online bestellen en thuisbezorgen

Na de verbouwing kunnen klanten uit de directe omgeving die online een bestelling doen, de volgende middag de boodschappen vanaf 16.00 uur ophalen in de winkel bij het Pick Up Point. Op zaterdag wordt het mogelijk de bestelling vanaf 10:00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag voor 12:00 uur besteld zijn. Klanten kunnen er ook voor kiezen om de boodschappen thuis te laten bezorgen door één van de medewerkers uit de winkel. Wanneer klanten hiervoor kiezen, hebben zij de keuze uit twee tijdvakken van drie uur, in de ochtend of in de avond. Bij het plaatsen van de bestelling kunnen klanten aangeven waar hun voorkeur naar uitgaat.

Service: een stapje verder

Frits van Eerd, algemeen directeur Jumbo Supermarkten, is aanwezig bij de heropening. “Door deze verbouwing kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Onze service gaat altijd net een stapje verder, waarbij we streven naar 100 procent klanttevredenheid door middel van onze Jumbo formule: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Dit kunnen we alleen waarmaken met de hulp en inzet van onze medewerkers.”

Vertrouwde gezichten

In de nieuwe winkel worden klanten verwelkomd door vertrouwde gezichten. Daarnaast wordt het team uitgebreid met een aantal nieuwe collega’s. De wervingscampagne is al van start gegaan. Meer informatie over werken bij Jumbo is te vinden op www.jumbowerkt.nl.