Koopzondag, Piazza Cultura en Verenigingenmarkt in Winkelcentrum Heyhoef

Op zondag 25 augustus bruist bij Winkelcentrum Heyhoef! Op deze dag is het naast koopzondag namelijk ook Piazza Cultura, is er een Verenigingenmarkt en is het winkelcentrum geheel in thema van ‘Back to School’. 

Verenigingenmarkt

Voor de 14e keer organiseert het winkelcentrum de Verenigingenmarkt waarbij alle verenigingen en stichtingen laten zien wat ze in huis hebben. Bij de kraampje worden demonstraties gegeven en informatie over de organisatie. De markt is voor vrijwilligers- en niet-commerciële organisaties die in Tilburg actief zijn op gebied van onder andere sport, muziek, cultuur, zorg en welzijn.

Piazza Cultura

Voor het tweede jaar is dit weekend niet het centrum van de stad, maar de Reeshof het culturele hart van Tilburg. Tijdens Piazza Cultura bundelen het winkelcentrum, EELT Theatercollectief en Reeshof Cultuurt hun krachten. Het evenement is een cocktail van dans, muziek, theater, circus tegen een Italiaans decor. Tijdens het evenement vind je culturele initiatieven uit de Reeshof, maar ook uit de binnenstad zelf.

Meer info

Handig om te weten: zowel de Verenigingsmarkt, Piazza Cultura als Koopzondag zijn tussen 12.00 en 17.00 uur te bezoeken. Alle evenementen zijn gratis en iedereen is welkom!