Optredens en bioscoop in winkelcentrum Heyhoef

In januari staat er weer genoeg op het programma in Winkelcentrum Heyhoef. Zo kun je er naar de bioscoop en is er een optreden van Wille & Bandits. 

Wille & The Bandits bij Heyhoef Backstage

Zaterdag 18 januari staan Wille & The Bandits op het podium bij Heyhoef Backstage. Zij stonden er op zaterdag 22 november 2014 ook al eens. Tijdens dit optreden lieten zij zo’n onuitwisbare indruk achter dat de organisatie vond dat ze nog maar eens langs moesten komen.

David Bowie Film: a reality tour bij Heyhoef Cinema

Heyhoef Cinema draait al een aantal jaar elke tweede vrijdag en zaterdag een kwaliteitsfilm in wijkcentrum Heyhoef. In 2020 viert Heyhoef Cinema het vijfjarige lustrum. Ook breiden ze het filmaanbod uit met een aantal thema-avonden.

Voor het eerste halfjaar van 2020 is gekozen voor het thema muziekfilm. Dit eerste thema is gekozen met een knipoog naar de buren van Heyhoef Backstage. Iedere derde donderdag van de maand draait er een muziekfilm. Te beginnen op donderdag 23 januari om 20.00 uur. Voor meer informatie over de themafilmavond, houd de Facebook-pagina in de gaten voor het programma.