Scoor mooie prijzen met de EK bingo

U ontvangt tussen 17 mei en 12 juni bij iedere besteding van € 5,00* bij alle winkels in Winkelcentrum Heyhoef een voucher met een unieke code.  (max 3 per klant)

Vul de code in op ekbingoheyhoef.nl en u ziet direct welk voetbalshirt met rugnummer er wordt bijgeschreven op het voetbalveld. Staat het voetbalshirt met rugnummer niet op het veld? Dan zetten we ‘m nog even op de reservebank. Zodra het voetbalveld vol is, ontvangt u een nieuw voetbalveld en deze wordt direct gevuld met het voetbalschirt dat u nog op uw reservebank heeft staan. Zo kan het snel gaan…

Een vol voetbalveld?

Heeft u een vol voetbalveld dan scoort u een Goal! U kunt dan kiezen of u het voetbalveld in wilt wisselen voor een gegarandeerde prijs of kansprijs. In onderstaand overzicht ziet u welke prijzen beschikbaar zijn. U kunt zoveel volle voetbalvelden op uw favoriete prijs inzetten als u zelf wilt. Hoe meer volle velden, hoe meer kans u maakt op uw prijs naar keuze. Kiest u voor een gegarandeerde prijs? Dan ontvangt u per email een bevestiging waar u de prijs op kunt halen.

 * uitgezonderd service artikelen, geneesmiddelen, boeken, tabak en zuigelingenvoeding.

Team compleet?

Dan maak je kans op één van de volgende prijzen:

  • SAMSUNG SMART TV 50 INCH

  • 3X EK FEESTPAKKET

  • 3X WAARDEBON HEYHOEF €100,00

  • 2 SEIZOENKAARTEN WILLEM II

  • Heyhoef Oranje shopingtas

Meedoen kan via deze website