Superbingo bij Winkelcentrum Heyhoef

Winkelcentrum Heyhoef organiseert een superbingo! Van 22 augustus tot en met 26 september krijg je een bingokaart bij je boodschappen waarmee je kans maakt op verschillende prijzen. Van een televisie tot een waardebon bij één van de winkels.

Zo werkt het

  • Je ontvangt bij iedere besteding van € 5,- bij alle deelnemende winkels in Winkelcentrum Heyhoef een voucher met een unieke code. Je krijgt maximaal 3 vouchers per aankoop
  • Deze unieke code vul je in op deze website. De eerste keer dat je een unieke code invult, kun je een persoonlijk account aanmaken om je online bingokaart(en) te activeren.
  • De unieke code wordt omgezet naar een digitale bingozegel die indien deze op de bingokaart staat automatisch geplaatst wordt. Staat deze niet op je bingokaart, dan wordt deze op je boodschappenlijstje geplaatst.
  • Wanneer je bingo hebt kun je zelf kiezen voor welke prijs je deze volle bingokaart wilt inzetten.

Volle kaart

Heb je een volle kaart? Dan kun je kiezen of je de kaart in wilt wisselen voor een gegarandeerd product of de kaart in wilt zetten op een loterijprijs. Dan loot je automatisch mee. In dit overzicht zie je welke prijzen beschikbaar zijn. Kies je voor een gegarandeerde prijs? Dan ontvang je per email een bevestiging en kun je deze binnenkort ophalen in de winkel.

1. Weekprijs
Kies je voor een gegarandeerde weekprijs dan ontvang je direct een bericht in je mailbox waarin staat waar je de weekprijs kunt ophalen.

2. Kansprijs
Kies je voor een kansprijs dan doe je met jouw spaarkaart mee aan de verloting van die specifieke hoofdprijs. Ben je de gelukkige winnaar, dan ontvang je automatisch bericht. Je kunt zoveel volle spaarkaarten op je favoriete prijs inzetten als je zelf wil. Hoe meer spaarkaarten, hoe meer kans je maakt op de prijs naar keuze!

Meer informatie

Wil je meer weten over de actie bij Winkelcentrum Heyhoef? Check dan even deze website waar je alles kunt vinden.