Veelgestelde vragen rondom de coronacrisis

Om ervoor te zorgen dat coronavirus verspreid wordt, zijn er flink wat maatregelen getroffen in Nederland. Niet alle bedrijven zijn nog geopend en er wordt geadviseerd om zoveel mogelijk thuis te blijven. Dat roept wat vragen op. Daarom hebben we de meest gestelde vragen rondom winkelen in Winkelcentrum Heyhoef op een rij gezet.

Zijn de winkels in Winkelcentrum Heyhoef geopend?

Jazeker, maar niet allemaal. De horeca zijn gedeeltelijk open. Hier kan alleen afgehaald worden.

Wat zijn de openingstijden van Winkelcentrum Heyhoef?

De openingstijden van de winkels staan vermeld op de posters bij de winkels zelf. Dit verschilt namelijk per zaak. Bekijk ook eens de sociale media kanalen van de winkel zelf voor actuele informatie. Vanaf vrijdag 22 mei worden de openingstijden bij alle winkels weer gelijk. Dan dienen alle winkels zich weer aan de minimale bloktijden te houden

Is er een deurbeleid in Winkelcentrum Heyhoef?

Dit verschilt per winkel en wordt door elke winkel individueel geregeld.

Kan ik nog steeds naar de markt op donderdag?

Ja, maar wel met aangepaste regels. Bij kramen waar je ter plaatse iets kan eten, is het alleen toegestaan om eten af te halen. Verder is het vooral belangrijk dat de 1,5 meter afstand houden altijd aangehouden wordt.

Welke maatregelen neemt het winkelcentrum?

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, worden alle adviezen van het RIVM gevolgd. Houd voldoende afstand: 1,5 meter dus en samenscholen is niet toegestaan.