Winkeliersvereniging Heyhoef presenteert trots een nieuwe hoofdsponsor: Nefkens Tilburg

Leuk nieuws vanuit de Reeshof! Dinsdag 11 mei werden namelijk de handtekeningen geplaatst onder het contract van een nieuwe hoofdsponsor voor het winkelcentrum Heyhoef. De trotse nieuwe sponsor is Nefkens Tilburg. Voorzitter Berry Naber en secretaris William Timmers van winkelcentrum HeyHoef en Henry van Ham als vestigingsdirecteur van Nefkens Tilburg, verzegelen hiermee een mooie samenwerking voor ten minste vijf jaar. Hiermee wil Nefkens uiting geven aan de betrokkenheid bij de regio en de lokale middenstand.  

Fotografie: Jules van Iperen

Nefkens Tilburg zal zich voor 5 jaar binden aan winkelcentrum Heyhoef en daar zijn de Heyhoef winkeliers maar wat blij mee! Met het afsluiten van een hoofdsponsorschap-contract zorgen zij voor een win-win situatie voor beide partijen. In alle communicatie van winkelcentrum Heyhoef zal logo en naam van Nefkens Tilburg worden opgenomen. Denk daarbij aan de grote driehoeksborden langs de kant van de weg, de posters in het winkelcentrum maar ook in advertenties in de lokale kranten. Voor de consument wordt het in de loop van het jaar steeds duidelijker dat winkelcentrum Heyhoef en Nefkens Tilburg aan elkaar verbonden zijn.

Presentatie van automodellen

Op een aantal belangrijke commerciële dagen zal Nefkens Tilburg zich met verschillende auto’s presenteren in het winkelcentrum. Bezoekers van het winkelcentrum kunnen op koopzondagen en andere speciale dagen de mooie Peugeot modellen bewonderen in het winkelcentrum. Daarnaast zal Nefkens Tilburg tijdens het 25 jarig bestaan van winkelcentrum Heyhoef ( 2022!) een prachtige bijdrage leveren aan de grootse consumentenactie die dan traditioneel gehouden wordt in de vorm van een auto als hoofdprijs.

Verbondenheid met de regio

Nefkens is al decennialang een bekende naam in de regio. Henry van Ham, directeur van Nefkens Tilburg, licht toe: “We zijn dankbaar dat we al heel lang vanuit deze mooie regio ons bedrijf mogen voeren. Ons dealerbedrijf bestaat meer dan 140 jaar en al sinds 1961 zijn we verbonden met deze Brabantse regio. Gezien de huidige moeilijke omstandigheden voor de winkeliers lijkt het ons het juiste moment voor een intensieve samenwerking met de ondernemers van de Heyhoef.”

Krachten bundelen voor sterk ondernemerschap

Nu de beperkingen op het bezoeken van winkels bijna allemaal opgeheven zijn, is het tijd winkelcentrum Heyhoef nog aantrekkelijker te maken voor het lokale publiek. “Lokaal ondernemerschap hebben wij hoog in ’t vaandel staan. Daarom verbinden wij ons graag voor de komende 5 jaar aan het winkelcentrum als hoofdsponsor. Wij zijn er trots op hiermee uiting te kunnen geven aan onze verbondenheid met de lokale retailers. De komende jaren zult u onze inbreng zeker terugzien bij de Heyhoef. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aankleding van het winkelcentrum en leuke acties voor de klanten. Volgend jaar bestaat Winkelcentrum Heyhoef 25 jaar. Aan de viering van dat jubileum leveren we zeker onze bijdrage! ”, geeft Henry van Ham aan.