Heyhoef Festival en kermis in de Reeshof

In de laatste week van april is er weer gigantisch veel te doen in en rond winkelcentrum Heyhoef. Zo staat er van 25 t/m 28 april een kermis en worden er iedere dag allerlei activiteiten georganiseerd. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Kermis

De Reeshof Kermis vind je op het parkeerterrein van Winkelcentrum Heyhoef. Hier staan verschillende attracties voor jong en oud. De kermis is alle dagen van 13:00 – 00:00 uur geopend.

Koningsdag

Op Koningsdag vind je naast de kermis een kindervrijmarkt in het winkelcentrum. De vrijmarkt is geopend tussen 12:00 – 17:00 uur en er zijn maar liefst 80 kraampjes/kleedjes waar kinderen leuke spulletjes aanbieden.

Programma rest van het weekend

Heyhoef Festival heeft een meerdaags programma en dus is er ook op andere dagen veel te doen. We zetten het programma voor je op een rijtje.

Donderdag 25 april – Verse soepmiddag en de Surprise Shopper. Laat je verrassen in winkelcentrum Heyhoef! De Surprise Shopper loopt door het winkelcentrum van winkel naar winkel. Wie weet betaalt de Surprise Shopper Uw aankoopbedrag terug!

Vrijdag 26 april – Optreden duo Bert en Ria en de Surprise Shopper is vandaag ook op de Heyhoef aanwezig.

Zaterdag 27 april – Koningsdag met een Kindervrijmarkt en muziek van Karrewiets en straattheateract Golila. Alle winkels zijn geopend tot 17.00 uur!

Zondag 28 april tussen 12:00 – 17:00 uur: koopzondag en Pasar Malam en we kunnen luisteren naar een optreden van Martin Stone

Meer informatie
Tijdens Heyhoef Festival zijn alle winkels geopend tot 17:00 uur.